Finanční podpora od Ministerstva pro místní rozvoj ČR 22.09.2023

Žádost o dotaci

Asociace Nestátních Otevřených PAmátek, z.s. (dále jen ANOPA), podala na konci měsíce června 2023 u Ministerstva pro místní rozvoj ČR žádost o dotaci dle níže uvedených kritérií.

V polovině měsíce srpna 2023 byla asociaci poskytnuta finanční podpora ze státního rozpočtu prostřednictvím Ministerstva pro místní rozvoj ČR, pro níže uvedený projekt.

Název programu: NNO v oblasti cestovního ruchu

Název oblasti: Udržitelný rozvoj cestovního ruchu na celostátní úrovni

Název akce: Tvorba strategie udržitelného rozvoje cestovního ruchu pro nestátní otevřené památky

Stručná charakteristika: Cílem je vytvoření strategie udržitelného rozvoje cestovního ruchu napojeného na nestátní otevřené památky včetně dopadové analýzy pro období 2023 – 2030. Součástí analytické části strategie bude také dopadová analýza věnovaná identifikaci kvalifikovatelných a nekvalifikovatelných přínosů a pozitivních dopadů vyplývajících z realizace aktivit cestovního ruchu v lokacích, kde leží nestátní otevřené památky. Bude provedena kalkulace spotřeby turismu v oblasti a následně na základě input-output analýzy bude vypočtena hodnota dopadů cestovního ruchu na přínosy pro veřejné rozpočty, dopady na zaměstnanost a na tvorbu zdrojů pro realizaci návazných investic v soukromém sektoru.

Odběr novinek

Zajímá Vás, co se u nás v ANOPA děje nového?
Přihlaste se k odběru našich novinek.
Budete to vědět jako první!

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: